STOHLQUIST + lidt til knægten.

Vi var så heldig at få et lift til Holstebro og grunden var at jeg ville købe mig en ny svømmevest. Ikke fordi den ellers ret nye Peak fejler noget men mere fordi der er et par “detaljer” som genere mig når jeg padler.

Formen er generelt ok når jeg har vinterudstyr på men når der kommer mindre tøj på kroppen så kniber det med pasformen,den strammer og genere på længere ture uanset hvordan man justere den og den vil gerne kravle op på kanten af cockpittet  og genere bevægelse,så derfor skulle jeg bare have et nyt. Efter en masse læsning på nettet og et par veste på kroppen var valget ret sikkert,nemlig en  Stohlquist, nu skulle der bare findes en passende model.

Stohlquist laver et par modeller som jeg havde kik på, Wedge-e,Drifter,Rocker eller Descent, alle modeller har et super snit og sidder egentlig godt på kroppen,den store forskel ligger i justeringen af pasformen og hvor mange muligheder vesten giver den enkelte. Valget stod mellem Rocker og Descent,med en god rabat blev det så Stohlquist Descent som blev det endelige valg,jeg er 110% sikker på den er fantastisk på længere ture og muligheden for at kunne trække knægten med “slæbetov” pga ringen i ryggen så er jeg sikker på den fungere 100%,pasformen er ikke mindre end GENIAL…

Nå vi var ude i kajakbiksen skulle knægten lige have et par nye neopren sko, de gamle er utrolig stive og meget svære at få af og på så jeg fik lige brugt lidt flere kroner på et par Level Six sko i meget flexibel neopren og med Kevlar forstærkning på spidsen,det er nogle sko som burde holde meget længe hvis man skal stole på hvad de skriver.

Glemte helt at jeg har byttet min ellers så gode multisav og Glock kniv ud med en lille økse fra Fiskars,kunne ikke stå for den lille økse og slet ikke når man kunne prøve den i butikken. Det var lidt et impulskøb fordi jeg har en økse men er så træt af dens størrelse,de gange jeg har haft den med på tur er den bare mere i vejen end godt er og den lille smarte økse fra Fiskars var lige størrelsen…og jeg er imponeret over hvor godt den hugger størrelsen taget i betragtning,så det er ud med stor økse,kniv og sav,ind med Fiskars X-5 øksen.

 

 


Posted in Grej by with no comments yet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *