Seabird North Sea

Skal man have 2 kajakker så er Seabird et godt valg.

Endelig kom der en kajak hjem til mig,”desværre” blev det en med sort dæk og hvid bund og det er egentlig slet ikke så dårligt, men når man forventede en der var special farvet så er man lidt skuffet. Thomas fra www.padleguide.dk havde fået 2 Seabird North Sea hjem til ham selv som en slags demo men da vores ikke kom(Peter og undertegnet) så måtte han jo aflevere..griner

Den sort/hvide ser fantastisk ud og egentlig en super lækker farve,men er meget modtagelig for skrammer og ridser ALT ses på en sort,hvorimod den anden han havde fået hjem hvid/hvid ligner rigtig meget en “klassisk” kajak og holder sig pænere længere pga farven. På afstand ser det ud som 2 forskellige modeller men side om side kan man godt se det er samme model. Men sammenligner man den med min anden Seabird Expedetion er der meget forskel,den “gamle” er kortere og bredere,ikke ret meget men nok til de ser meget forskellige ud og de skal helt sikkert padles noget forskelligt..?? North Sea kajakken er fød med ror og skeg og Expedetion er kun med ror så der bliver sikkert en del tilvending og en masse nyt og lære.

 

Herunder kan du se lidt billeder af den ny kajak som har været hjemme i få minutter. En ting er sikker man får rigtig meget kajak for pengene når man køber Seabird og kun enkelte steder er der gået lidt for meget kompromis med kvaliteten,ror linerne er limet på med varmelim,de skulle have været limet op med en strimmel glasfiber og resin. Ellers syntes jeg det er en utrolig flot kajak og mon ikke dyre modeller har lidt “problemer” med den lidt for lette løsning–?


Posted in Kajak by with 5 comments.

Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *