2011 / 2012

Så er 2011 ved at rinde ud, året har budt på mange spænende oplevelser og ture. Struer kajaknet vokser og vokser og jeg er glad for jeg satte den i søen, og siden 2008 har netværket budt på mange ture for alle og jeg er overrasket over vi egentlig er så mange der ror kajak i “nær området”.

For mig har kajaklivet været fantastisk,masser af småture både i store bølger og blæst eller total havblik,turene har budt på sæler,søfugle,mørke og tæt tåge og til tider masser af sol. Desværre har jeg det meste af året haft min “NDO”(Nær Drukne Oplevelse) i baghovedet og det har hæmmet mig en del i at komme helt ud på kanten og få det hele med og lidt mere….!! Men efter jeg var en tur i svømmehallen og haft lidt vandtilvænning jeg jeg på det punkt gået 110% frem og “NDO” er næsten lagt bag mig.

På et punkt har jeg skuffet mig selv,målet var over 500 km i år men jeg runder “kun” 390-410 km ca og det skal bare være løgn,så 2012 er det duble up og målet er 1000 km !?!
Planerne for 2011 kunne jeg heller ikke holde,der var færre længere ture som desværre ikke kunne lade sig gøre,det er ikke nemt at være enlig far og få alle planer til at gå op men jeg er sikker på det bliver bedre i 2012.En ting er sikker den nye kajak og mere træning burde give en masse overskud til flere ture og dermed flere timer på vandet,det burde være det samme som flere oplevelser og en kanon kajak liv med masser af opleveser og dem deler jeg med jer her på siden…så stay tuned.

2012 byder på mange nye ting feks en ny kajak Seabird-Northsea(kommer i starten af 2012) og så skal der flere længere ture på planerne,feks Norge eller Sverige (uge ture) og en del weekendture i det lokale og ø-rally? Forklaringen på Ø-rally er at finde nogle øer som kan padles rund om på en dag.
Flere dags ture med knægten og nogle af dem med overnatning på stranden,det skal blive noget rigtig kvalitets tid sammen med ham.
Ydermere kunne jeg godt tænke mig at lære at surfe på store bølger ved vesterhavet og måske lære at lave en grønlændervending (grønlænder rul) og mon ikke det burde kunne lade sig gøre at nå det hele i 2011.

Ønsker mine kajak læsere og kajak venner et fantastisk kajakår i 2012,vi ses på vandet.


Posted in Ikke kategoriseret, Kajak by with 3 comments.

Comments

 • Jean Jensen siger:

  Tja, til trods for at du ikke selv syntes du har opnået dine mål 100 %, så syntes jeg da alligevel at du e på vandet “i tide og utide” – på den go’e måde!

  Godt nytår, væææn!

  • admin siger:

   Jean…jovist har jeg nået en del,men det er langt fra det mål jeg satte mig for året 2011.men jeg skal komme efter det skal jeg..*G*

 • Marlon Cramers siger:

  Fin og ærlig tilbage blik. Tak fordi du delte det med os. Rigtig god jul til dig og dine og et dejligt 2012 i hjemmet og på vandet til jer 🙂
  Kh, Marlon.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *