Kajak,kage og rul.

Igen har vi været i svømmehallen for at “træne” og have hyggeligt samvær med andre der har samme interesse i at forfine og træne i de varme og trygge omgivelser en svømmehal giver.

Det var en god grund til jeg skulle i vandet og træne “wet exit” for jeg har stadig en dårlig oplevelse liggende fra en tur under vand,så jeg havde ekstra brug for at få lidt vandtræning/tilvænning og give slip på frygten og igen nyde det over og under vand. Og det gik meget bedre end frygtet,efter et par gange under vandet gik det som en leg og jeg havde på kort tid lagt frygten bag mig.

Selvfølgelig skulle jeg have monteret mit GoPro for at tage lidt klip af det vi foretog og i svømmehallen og som altid bliver det lidt glemt fordi man bliver lidt grebet af at plaske rundt og hygge sig med de andre,men lidt blev det da til.

Knægten var som altid med på vandet og igen nød han at plaske rundt i svømmehallen,desværre havde vi ikke plads til at have hans kajak med men han kunne sagtens lege i min kajak også selv om den er lidt stor for ham,men evnerne har han til at flytte den rundt også selv om der er godt pakket med andre kajakker.

Det blev også til en lille klip af et “wet exit” som er optaget med mit GoPro HD.

Untitled from asc on Vimeo.


Posted in GoPro, Kajak by with no comments yet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *