Paddel by night(and fog)..!!

Peter og jeg var blevet enige om at smutte en kort tur på vandet,vi var klar over det var meget tåget/dis men det skulle prøves.

Peter kom kl 15 og vi pakkede lidt lidt grej og smed kajakken på bilen,kleppen var vores “mål” og vi ville padle mod Humlum Havn og tilbage. Tågen lagde tykt og det blæste en svag vind men det var koldt ca 2-3 grader og med en masse fugt i luften føltes det meget koldere!! Igen viste det sig at den indkøbte tørdragt fra Reed/ChillCheater samt min uprøvet “bamsedragt” var alle pengene værd,det var fantastisk at kunne holde varmen helt uden at padle..*G*

Vi gled stille ud på fjorden,fornemmelsen af “alt det hvide” omslutter en og dæmper lydene og man bliver lidt snydt af tågen som forstyrrer omgivelserne og man kan kun fornemme den ellers så kendte kyst. Sigtbarheden var i starten 120-150 meter nogle gange var den ned under 100 meter og det var en fantastisk oplevelse at padle i “blinde” det skærper ens sanser og man er lidt mere “vågen” end ved normal ro vand.

Turen var planlagt til Humlum Havn og lige inden vi ramte havnen gik vi i land og Peter skulle lige have en smøg,imens kunne vi fornemme at mørket var ved at snige sig ind på os og vi måtte hellere vende kajakken mod Kleppen igen. Turen hjem var ret spænende for de sidste 3-4 km foregik i tæt tåge ,mørke,uden GPS og pandelampe det var nærten som at se et afsnit Bear Grylls som prøver at overleve *G*

Det var total mørkt de sidste km..

I lyset fra bilen pakkede vi kajakkerne og skiftede fra tørdrag til alm tøj,vi startede bilen og ventede lige 5 min på duggen forsvandt fra bilruden så vi kunne se vejen bare lidt?? 15 min senere sad vi hos mig med en kop velfortjent kop kaffe og snakkede om turen og hvor lidt der egentlig skal til for man bliver total desorienteret og ikke aner hvor man er og hvilken retning man padler?? Når mørket falder så snakker vi om en faktor 2,det er slet ikke til at finde vej…!! men med lidt forsigtighed og lokalkendskab kan man godt “prøve” at tage en lidt “ekstrem” tur.

GoPro klippet er taget fra turens begyndelse og det var der vi kunne se længst og turen bare skulle nydes,senere var tågen noget tættere og det blev mørkt!!


Posted in GoPro, Tur by with no comments yet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *