Werner Camano”Little Dipper”

Så kom min “special” udgave af Little Dipper endelig kommet hjem,den findes ikke en en udgave med tyk skaft og 225 cm i længden så derfor måtte jeg bestille en i USA.

Det skulle tage dem 11 dage fra bestilling til jeg havde den i hånden og jeg er ikke skuffet, fordi der er sket en udvikling af pagajen fra den “gamle” model og til den nye, feks knappen når den skal deles er nedsænket,mærket med antal af grader når den skal skives er flyttet ind på selve samlingen og nedsænket,dog er der stadig det der plejer at være på selve skaftet men det har det med at falde af, så det er en genial løsning, der er også kommet et par små riller hvor evt sand kan lægge sig i stedet for at kile sig fast så den ikke kan skilles ad,en simpel og smart løsning.

Vægten er ca 774 g for den lidt længere model og tykt skaft.

Hvorfor så en ny Camano..?? Jo den gamle er “standart” udgaven på 220 cm og tyk skaft og store blade,det egner sig meget godt til en der har god styrke i overkroppen men den kan være hård at ro med over længere distancer,specielt mærker man hvor hård den er at ro med i kraftig modvind og bølger. Little Dipper har mindre blade og giver derved mindre modstand og burde være lettere at bruge i når vejret viser tænder,nærmest som et andet og lettere gear.

Så jeg glæder mig til at komme på vandet og prøve min nye Camano “special”


Posted in Test by with no comments yet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *