Så er der booket hotel til tysklandsturen ??

Kanumesse 2011 skal blive en af mine helt store oplevelser i år,passet er bestilt og aftalen med Aljona er på plads,vi er næsten klar til at køre de 1001 km til International Exhibition Centre Nuremberg.

Efter lidt skriveri med Aljona fra Seabird International er jeg blevet inviteret til at komme og besøge hende på Seabirds stand på messen,dog ville jeg ikke alene afsted, så Peter er blevet inviteret med(han har bilen). Messen er kun for købere/forhandlere så det er lidt utrolig vi skal derned som alm “dødelige” og det er jo en oplevelse af de STORE når man tænker på der er købere og sælger fra de STORE firmaer der kommer.

Messen i Nuremberg bliver holdt over flere dage og viser nye trends inden for kajak og udstyr,og der er ganske meget at se på for der er mange kajakmærker og masser af udstyr, så mon ikke vi bliver helt overvældet når vi ser hvor meget grej vi egentlig “mangler”..griner

Vi vælger nok at køre lørdag overnatte i det fri,se messen søndag,sove på hotel til mandag og så køre hjem DK, for det er jo et stykke vej hjem igen lidt over 1000 km. Når vi er hjemme bliver der sikkert et langt indlæg her på siden om alle de ting vi har oplevet samt en masse billeder fra turen.


Posted in Ikke kategoriseret by with 5 comments.

Comments

 • Peter siger:

  Blir bare så feeeeeeeeeedt 🙂

 • Ole Tang siger:

  Hej Aksel.
  Det bli´r spændende at høre mere om jeres tur.Ved lejlighed vil jeg gerne høre mere om den tørdragt du købte sidste år, er du tilfreds med den mm.

  Mvh

  Ole Tang

  • admin siger:

   Vi glæder os rigtig meget til at komme på den Kanumesse,det bliver en kanon oplevelse.
   Ang Tørdragten så har jeg intet at sige der er rigtig negativ,den er ret holdbar også mere end jeg troede den ville være, samtidig er den jo målsyet og passer. Prisen er jo ikke til at komme uden om mener jeg gav ca 25-2700 kr incl fragt. Eneste ting jeg kan komme på er at lynlåsen er utrolig svær at lyne selv,men køber man den uden tunnel til sprayskirt er lynlåsen skrå på fronten og så er prisen ca 1700 kr.. 😉
   Jeg er ikke helt sikker på sokkerne var helt tætte fra starten,fik ca 1 deciliter vand i den ene sok efter 30 min i vanden,den anden blev lidt mere end fugtig og jeg tror ikke det var fodsved,for vandet var minus 1-2 grader, men jeg har heller ikke beskyttet sokkerne men bare gået på dem og jeg vil fremover bruge tynde neopren sko,både for varmen skyld og ekstra beskyttelse.
   Alt i alt så får man RIGTIG meget for pengene og ser man hvad en Krokatat, koster kan man få 4 stk fra Reed/Chillcheatere og jeg er ret sikker på den ikke er 4 gange så god..!!
   Hvis du har flere spørgsmål så bare fyr løs..*S*

   Mvh Aksel/Outdoorfreak

   • Ole Tang siger:

    Hej Aksel.
    Takker for svaret ang. tørdragten. Håber i har haft en god tur til messen – det må vi høre nærmere om. Jeg flytter til vestjylland omkring 1. nov – så må vi se om du giver en guidet tur i dit lokale fatrvand.

    Mvh Ole Tang

    • admin siger:

     Jamen det var da så lidt,er kun glad for at kunne hjælpe, ang en tur på vandet når du kommer til området det kan vi da sagtens finde ud af..*S*

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *