Savner de store bølger

Har et par gange været ude i kraftig vind og store bølger,savner faktisk lidt at komme ud på “kanten” for at opleve den stejle indlæringsvinkel.
Bare for at give mig selv lidt at bruge sensommeren på, har jeg besluttet mig til 3 ting, at blive tryg ved at padle i bølger med sprayskirt,surfe/padle i store bølger og måske prøve at rulle i min kajak.

Alle ting kræver måske jeg får lavet en lille reparation på min tørdragt,så jeg kan lege tørt og mere sikker.
En anden beslutning er et bruge kajakken mere i vinterhalvåret,komme ud og nyde de frostklare vinter morgener og tage på weekendture incl overnatning ude,måske er det lidt ekstremt men det skal prøves.


Posted in Ikke kategoriseret by with no comments yet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *