Stadig småsyg,så i stedet for en tur blev det til “kajak hygge”

Egentligt havde Peter og jeg havde planlagt en lille tur på vandet,men kroppen er langt fra restitueret fra min lungebetændelse,så i stedet blev det til lidt “kajak hygge” i stedet for.
Det var ved at være tid til udskiftning af “køl” beskyttelsen på min, er ved at være slidt pga de meget stenede forhold vi har i området,og det “tape” jeg har sat under kajakken var ved at blive hullet og slidt,tiden var kommet til noget nyt.

Peter havde jo sin kajak med, og han har haft et par uheldige “landinger” og efterfølgende ridser på bunden og uden “køl beskyttelse”. Så vi måtte hellere give den engang tape og få den beskyttet.
Imens jeg lage beskyttelsen på Peters kajak fik jeg en ide til at beskytte min egen yderligere,jeg har ind i mellem når jeg ror hurtig rammer jeg kajakken med pagajen,det har givet lidt skrammer, men hvis jeg ikke beskytter den bliver den ret hurtig slidt/ødelagt.
Planen var at tage et stump tape og skære det til så det passer,og så sætte den på det “ramte” område,den form for beskyttelse har jeg set på flere kajakker,så svært kan det heller ikke være at tilpasse et stykke tape.

Blev ganske godt tilfreds med både pagaj beskyttelsen og den nye “stribe” under kajakken,så den rulle sandblæser tape til 99 kr har nu kunne “dække” 3 kajakker med køl beskyttelse og 2 gange pagaj beskyttelse,og rullen er kun halv brugt !!


Posted in Ikke kategoriseret by with 2 comments.

Comments

 • Henrik H siger:

  Hej,

  det ser hammer godt ud – hvilken tape (fabrikat og sådan) har du brugt?

  MVH Henrik Hestbech
  (Århus Kano og Kajak Klub)

  • Aksel siger:

   Hej Henrik.
   Der er to valgmuligheder.
   1. Få din lokale folie pusher (skiltemaler) til at lave strimlerne i den ønskede længde og farve. Det er dog en dyr løsning.
   2.Købe sandblæser tape ved feks THANSEN til 99 kr pr rulle,hvor der er nok til 3-4 kajakker hvis man laver en fuld kølstribe og på dækket hvor der bliver slidt meget.

   Mvh Aksel

   PS. Man skal påregne at skifte 1-2 gange om året ved kølstribe og ca hva andet år på dækket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *