Werner Camano pagaj

Sad forleden og tænkte på at lave en anmeldelse af min pagaj,jeg har siden mit første år på vandet haft en Werner Camano,og er blevet så glad for den at jeg har bestilt en mere,ikke samme model men en Werner Littel Dipper på 225cm. 

Det er samme mærke men 5 cm længere og med mindre blade og med lige skaft som min gamle Werner Camano,så nu kan jeg vente 4-6 uger for at få min nye model,grunden til dette er at den ikke bliver lavet med tyk skaft og slet ikke 5 cm længer, men ventetiden er det hele værd for jeg ved jo hvordan den “gamle” Werner er og kvaliteten er der intet at sætte en finger på.

Werner holder bare til det hele,mine 100+ kg bliver lagt på pagajen ved ind og udstigning,den bliver brugt som tørrestag når der skal hænges vådt paddeltøj op efter en tur,og den er på ingen måder skånet når jeg skal fra land, men den holder bare, ikke en eneste gang har den svigtet eller givet op pga den ret hårde håndtering. Heller ikke den meget simple samling har drillet,dvs en gang har den ikke låse, men et hurtig dyp i fjorden fjernede salt/sand og den kunne igen samles. Vedligehold har jeg ikke gjort noget af, den er måske blevet skyllet i ferskvand i ny og næ men ikke noget jeg har gjort i stor stil.

Padler 98% af tiden med skivning o grader og det må jo give lidt ekstra slør når det er på samme sted den er samlet,men jeg kan ikke få den til at give sig eller mærke forskel siden jeg købte den.

Jeg er heller ikke den eneste der er glad for Werner pagajer, Helge Helligsøe har på sin blog anmeldt netop Werner Camano,og det er en fyldestgørende test da han har padlet over 3000 km med samme pagaj og jeg deler samme begejstring for denne fantastiske stykke kajak “tilbehør”

Har du lyst til at læse mere kan du trykke HER for at læse Helges 3000 km test af Werner Camano.


Posted in Test by with no comments yet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *