Flydene bådmesse i Egå

Planen var egentligt at tage på vandet men i sidste sekund ændrede vi planer og kørte til Egå hvor der var flydene bådudstilling,nærmest ALT hvad der kunne flyde var repræsenterende,speedbåde,lystsejlere,motorsejlere, SUP boards og kajakker.

Selvfølgelig var vi kommet derned for at se på kajakker,egentlig var vi kommet for at se på den nye Maelström Vaåg og Maelström Vitäl som skulle være nogle fantastiske kajakker,både hvad angår finish og håntering, men selve finishen var nu ikke speciel og på ingen måde top end,slet ikke til prisen på ca 26.000 kr !! Danny som viste den frem skulle på vandet og rulle i en Maelström Vaåg.

Det gjorde han faktisk godt og viste 7-8 forskellige rul og med det lave bagdæk var Maelström Vaåg nem at komme langt ned på dækket og rulle i,men den virker ret bred og med stort cockpit,men den er vist omkring de 54 cm og med nøglehuls cockpit. Som “lege” kajak og weekendturs kajak er der sikkert plads,men skal man på længere ture kommer der helt sikkert til at mangle plads.

Da han var færdig med at rulle skulle han lige prøve kræfter med et SUP board (Stand Up & Paddle)…ikke fordi han skulle prøve at padle sådan en,nææ han ville prøve at rulle på sådan et board,det lykkedes faktisk at lave en grønlænder vending på første forsøg…griner.men da der ingen lårstøtter eller cockpit på sådan et board,så han blev spændt forsvarligt fast med en last strop. Selvfølgeligt blev der også snakket om den grønlands åren (pind som den bliver kaldt) og selvredning og makkerredning, alt i alt kom de godt omkring de forskellige tink på den korte tid de havde.

Vi var selvfølge inde i kajak teltet og kikke på udstyr,det eneste der kunne friste mig var en “bamsedragt” og da jeg havde manglet en siden i vinters var det et oplagt køb når der nu var tilbud på dem pga messe. Så der blev købt en til den kommende vinter og så kan vinteren bare komme an,jeg er nemlig klar til at ryste kulden af og bare tænke på at glide ud i den frostklare fjord og nyde vinteren fra en kajak.


Posted in Ikke kategoriseret by with no comments yet.

Pingbacks & Trackbacks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *