Så kom den,min nye Seabird Expedition…

Kl 10.24 ringede min mobil,det var vognmanden som havde en “båd” til mig, nu var det slet ikke nemt at være på arbejde, for “tøsen” ligger jo hjemme og venter.
Tiden sneglede sig afsted,der kom oveni lidt overarbejde, det var slet ikke til at bære.ALDRIG har jeg cyklet så hurtig gennem byen for at komme hjem..!! Her var hun så,pakket ind i blå bobleplast og masser af tape…men nu skulle hun altså ud.AAhhhh…der var hun, hvid og fin.

Sikke former, det er noget andet end min “gamle” Prijon,glasfiber er nu noget helt andet, det virker mere kajak agtig.

Det er nu en flot form,jeg er sikker på der er plads til nok til knægten og mit grej når vi skal på tur.Formen er meget anderledes en den “gamle” Kodiak,Seabird’en ser mere slank og hurtig ud, glæder mig til at få hende på vandet og mærke en “rigtig” kajak under mig.

Bagluge er dejlig stor og den kan på ingen måde sammenlignes med hullet i den gamle Prijon. Desværre skal den grundig støvsuges og tørres af inden jeg smider grej i kajakken, den er fyldt med “lim” rester og flamingo stykker. Sædet er lidt anderledes i den nye 2011 model,der er et skum underlag,lårstøtterne er justebare og der er kommet en dagsluge mere foran som giver plads til mobil,gps eller hvad man lige vil have ved hånden.

 “Hullet” som har et lidt andet design på 2011 modellen men mon ikke de har tænkt lidt da de ændrede de ting..?? Personlig syntes jeg nu bedre om hulet i den gamle model,men man kan jo ikke få det hele. 

Jo den er god nok, den er med ror så lidt er som det plejer,der var nemlig også ror på den gamle kajak.

Sådan i det store hele er jeg meget glad for den nye SB og glæder mig til det bliver påske så jeg kan komme på vandet for at se om den kan indfri mine forventninger.
Kajakken står mig i 11.170 kr leveret på min adresse(fra sjælland) og det er jo billigt,prisen for fragt var 650 kr, kvaliteten af kajakken er ikke i top,men heller ikke dårlig, slet ikk,for hvis man ser på hvad man man egentlig får for pengene så er det MEGET kajak og til en helt okay finish. Jeg har set bedre kajakker og sørme også dårligere,tror godt man kan sige den er GODKENDT til prisen.
Nu venter vandet og den første jomfru tur på vandet for at se om “tøsen” kan indfri mine forventninger.


Posted in Kajak by with no comments yet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *