Min sidste tur er padlet i min kodiak…?

Jeg har solgt min Kodiak og den sidste tur i denne kajak er overstået..??
Den har fulgt mig trofast i nogle år og været en god og stabil kajak,men tiden var kommet til at “opgradere” til noget nyt og forhåbentligt bedre.

Valget stod på at spare yderliger op (i et år) og købe en Arrowplay Empower eller for mig det næstbedste en Seabird Expedition 2011 model, som er udstyret med en dagsluge foran og forstærket med kevlar/kulfiber, det skulle give en stivere og mere robust kajak.

Jeg har valgt farven “solgul” som er en mere dyb gul end den normale gul,ja og så passer den noget bedre til min tørdragt. 😉
Så jeg ser frem til det bliver påske så jeg kan få min lille “søfugl” hjem…


Posted in Kajak by with no comments yet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *