Kleppen Grisetå odde

Min personlige favorit tur,en jeg har padlet mange gange og stadig nyder. Man kan variere turen meget feks padle til Humlum havn og nyde en is eller lave en kop kaffe på stranden eller fortsætte til grisetå odde og nyde synet af Oddesundbroen. Området har et rigt fugleliv og vil man fiske fra kajakken er der mulighed for at fange havørrede eller måske se sæler fra kolonien der holder til på Venø’s nordspids. Turen er på lidt over 8 km hvis man padler helt til fyret.

Alt efter vindretningen kan turen være lidt af en prøvelse, men for det meste er det dejligt vand at padle i og her kan alle være med, og når det er vinter er det specielt smukt med sne ned af af skrænterne og de hvide marker. Fryser det nok og længe er der mulighed for at padle gennem tynd nyis og når det har frosset længe og vinden har knækket isen er det næsten som at padle i et mini Grøndlandsk landskab.


Posted in Tur Beskrivelse by with no comments yet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *