GoPro in the sky

Hvorfor ikke lege når man kan(og har grejet). Det er godt nok 10 måneder siden jeg lavede dette GoPro klip men syntes stadig det holder.

På en god blæsende dag hev jeg min styrbar drage frem for gemmeren,dragen er ca 12 år gammel og har været brugt meget igennem tiden,man skal huske at lege mens man kan og ungerne syntes det er vildt sjovt. Regnede med at +11 sek/m burde være nok til at dragen kunne bære GoPro kameraet.

Ja det er måske ikke rigtig “udeliv” til min Outdoorfreak side men syntes bare den skulle på,der skal jo ikke meget til for at bruge mange timer ude,og det skal jo helst være sjovt og hyggeligt,også når det er sammen med mine dejlige børn, vi nød det ihvertfald allesammen de timer vi var ude sammen.

Dragen er lavet i ribstop nylon og derfor var jeg ikke bange for at lave et par små huller hvor jeg kunne fæste GoPro’en med et par strips og så var det ud og lege.

Lige et par billeder af monteringen og dragen.

Dragen + GoPro

Monteringen

Ja hvordan ser det så ud oppefra..??

 


Posted in GoPro by with 1 comment.

Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *