Therm-a-rest

Syntes jeg trængte til lidt nyt til udelivet,har gennem et stykke tid gerne ville have en Therm-a-rest stol som man kan bruge til at lave sit liggeunderlag om til en behagelig stol. Der findes mange modeller og priser,men efter at have haft dem i hånden og kikket på en del så var valget slet ikke svært,for jeg skal ikke specielt tænke på vægten eller størrelsen sammenpakket,så det blev en Therm-a-rest Trekker Lounge 20 som passer perfekt til underlaget.

Therm-a-rest Trekker Lounge 20 vejer ca 500g og er lavet helt i nylon og det kan tydeligt ses at det er gode og solide materialer der er valgt,og passer man bare lidt på sit grej har man den i mange år.

For at være sikker på “stolen” passer 100% valgte jeg at købe et nyt underlag ?? Og jeg ville have et Therm-a-rest underlag,ikke fordi der er mange andre der sikkert ville passe perfekt men fordi jeg vil være sikker på lang holdbarhed og kvalitet.

Lidt Luxus på turene

Valget blev Therm-a-rest NeoAir Trekker Regular,kunne have valgt en lang udgave men de ekstra 10 cm er ikke nødvendig da jeg alligevel laver en “hovedepude” af mit tøj,så længden er ganske fin.

Vægten er ca 530 gram,længden er 183 cm og en tykkelse på 6,5 cm og igen vægt og pakkestørrelse betyder ikke så meget,det skal mest bruges på kajak eller shelterture. Kunne selvfølgelig have købt både dyrere og billigere Therm-a-rest underlag,men jeg faldt for noget der ligger lidt under deres topmodeller MEN stadig noget der kan bruges året rundt i Danmark.

Lidt ligge luxus

Begge dele har været pakket ud i stuen men skal testes ude i den “vilde natur” i morgen og der vil selvfølgelig komme en lidt længere test når den har været med på flere ture.


Posted in Grej, Test by with no comments yet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *