Skulder smerter,det sætter lidt kortere ture på skemaet…

Har nu gået i 2-3 måneder gårt med en kajak skadet skulder,og skaden er komme ved at prøvet at rulle i en svømmehal..??

Jeg har i et stykke tid prøvet at genoptræne/styrket min skulder og der har været fremgang men det har været i det små,men fremgang har der været 🙁 Lægen har sat en begrænsning på hvor langt jeg måtte ro,nemlig så længe der ikke var smerter så det har været ture under 2-3 km og det er virklig en dræber for lysten! 

Heldigvis har jeg den sidste måned kunne mærke mere fremgang, ved at træne lidt med en elastik med 2 håndtag har virkelig gjort en forskel og 10 min træning 3-4 gange ugentlig.

Nu glæder jeg mig lidt til at komme lidt mere på vandet for at se om træningen også holder min skulder fri for skaden og stille og rolig sætte længen af turene gradvist op.

Overvejer at låne en grønlænderpagaj for at se om den er så skånsom som de siger,hvis det er tilfældet så må jeg jo bare købe en og bruge den som den primære pajag for at undgå yderlige skader fremover.


Posted in Ikke kategoriseret by with 4 comments.

Comments

 • Keld siger:

  Hej Aksel
  Surt med skulderen, håber at du får den trænet op igen. Det er frygtelig irriterende at være begrænset på den måde af kroppen.
  Jeg havde en masse bøvl med min skulder til at begynde med. Jeg fik det løst med 10 gange hos kiropraktor(vist noget der sad i klemme i nakken). Jeg skiftede også til en grønlandsk pagaj. Egentlig skiftede jeg ikke pga. skulderen, men fordi jeg fik mulighed for at ro 150 km med den avannaq pagaj der gik på omgang i DK. Herefter kunne jeg ikke komme tilbage til europagaj, for jeg syntes GPén er bedre på så mange områder, føles lettere at ro med, føler mere støtte(man ved altid hvor den er hende), og så syntes jeg at den er bedre at rulle med. Har selv lavet en grønlandsk pagaj 220x 7,8 cm. Det er lidt smallere end en gram pagaj, men har vist ca. samme mål som denne: http://www.greenlandpaddle.com/index.php?option=com_content&task=view&id=21&Itemid=49.
  Jeg kan varmt anbefale dig at prøve en GP. Kommer du forbi Vejle kanten på du gerne prøve min, men det er måske lidt lagt væk for det.
  Jeg har ikke længere problemer med skulderen, selv om jeg ind imellem tager nogle lange ture.
  Jeg håber meget for dig at du få skulderen i gang igen. God Bedring! MVH Keld

  • Outdoorfreak siger:

   Hej Keld

   Ja det er træls at blive begrænset af lille del af kroppen,og ja jeg håber virkelig det bliver bedre og en GP kommer helt sikkert på tale.

 • Per Korsgaard siger:

  Avs…der er ingen tvivl om en grønlænder pind er mere skånsom for skulderen, trækket igennem vandet er markant anderledes og det samme er rostillingen

  • Outdoorfreak siger:

   Har bøvlet idt med skulderen i et stykke tid og med en mindre primær pagaj gik det fint i 2011,men en “mindre” skade som jeg pådrog mig efter et forsøg på rul har sat mig MEGET tilbage i forhold til ønskerne for 2012 🙁 🙁 men håber stadig på at komme mere på vandet i år,dog med mindre ture !!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *