Sikkerheds grej

Kunne ikke lade være,syntes der skulle lidt nyt grej til så jeg købte lige lidt (igen)

Det blev til en kniv,cowtail(slæbetov),eco flare(blinke dims) og en hjelm til surf i bølger.

Kniven er til at kunne skære sig fri af fiskenet eller andet der lige skal skæres over hvis man sidder fast,har faktisk manglet sådan en længe.

Cowtail er lidt et must når jeg skal have knægten med på længere ture,før havde jeg “bare” et tov med karabiner i begge ender,men det giver en masse ryk i tovet når man har en på slæb og med en cowtail er lavet med en “fjeder” som tager disse ryk.

Eccoflare er lidt et must som sikkerheds anordning når man ligger i mørket og skal findes eller som blink på svømmevesten så andre kan se en i mørket.

Hjelmen er til surf(når jeg rigtig kommer igang) for der skal passes på hovedet når man kommer på lavt vand og bliver kastet mod kysten(bunden),man er intet værd når men er slået bevistløs og ligger i vandet.

Så skal det lige siges at hjelmen er blevet monteret med GoProHD så jeg kan filme lidt ture på vandet,så den skal ikke kun bruges til surf. Håber det giver lidt federe videoer af turene og når jeg engang kommer i store bølger.


Posted in Ikke kategoriseret by with no comments yet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *