6 km ved Østerstrand,sammen med Jean J aka John John,Tore og Peter

Jean var taget  helt fra sjælland for at prøve at sejle kajak,vejret var rimeligt og vi smuttede til Østerstrand for at introducere havkajak til Jean.

Vi havde lånt Peter’s PE kajak (Robson) så vi kunne være på vandet på samme tid.

Heldigvis ville både Peter,Tore gerne med,så vi kom 4 mand på vandet. Det er dejligt at se min knægt nyder lige så meget som mig,når det gælder kajak og vandet.

Jean havde aldrig prøvet at sidde i en kajak,men Peter’s Robson er en meget god begynder kajak,super stabil og tilgivende hvis man laver fejl !! Heldigvis blæste det kun omkring 7 m/s og der var små krabbebølger og solen stod højt på himlen,det kunne næsten ikke blive bedre.

Jean kom i kajakken og gled ud på fjorden,usikkerheden lyste ud af ham og jeg kunne genkende mine egne første pagaj tag,nervøsiteten og over korrektion når kajakken bevægede sig.

Robson tilgiver stort set det hele og Jean klarede de første par kilometer uden at komme i “baljen” men man kunne se de små hurtige bølger og den jævne vind gjorde det  svært at vende kajakken,men roret hjalp og efter yderlige et par kilometer kom der så meget ro på at Jean kunne begynde at nyde det lidt mere.

Vi padlede lidt frem og tilbage langs stranden, og jo Jean’s smil var stort da vi kom tilbage til stranden igen. Jeg er ret sikker på det ikke er sidste gang han har været i en kajak,mon ikke der er blevet tændt en lille gnist i ham. En ting er sikkert, de at sidde i en kajak på vandet er ren meditation og afstressning,som Jon (kajak kammerat) plejer at sige.”det er ren balsam for sjælen”


Posted in Tur by with 2 comments.

Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *