6,5 km Østerstrand

Var godt nok lidt øm fra de 22 kmVenø rundt dagen før,men når nu Peter gerne ville på vandet og jeg havde sat mit vasketøj over, kunne jeg jo godt lige komme på vandet for at løsne lidt op i de ømme muskler.

Østerstrand ligger 1.2 km fra hvor jeg bor og er et ganske godt sted at padle kajak,desværre kan der være mange små hurtige krabbebølger,eller store rullende bølger,men helt klart at godt sted at komme på vandet hvis man bare vil padle lidt.

Vi pakkede bilen og kørte ned til vandet og padlede mod Ejsing,vi havde ingen planer om hvor langt,men en ting var sikkert vi skulle nyde den madbragte mad på stranden. Da jeg havde prøvet at give mit kamera en omgang nano teknologi “Clear Vue” for at se hvordan dråberne opføre sig på mit GoPro HD,før satte alle dråber sig fast og nu havde jeg lige muligheden for at testedet ordenligt,både på kameraet og GoPro.

Vandet var dejligt og vi havde i starten læ men efter 1 km fik vi en god skrå vind ind i ryggen og ca 2,5 km gled vi ind på stranden for at nyde vores mad.

Kunne godt mærke jeg ikke havde samme energi som dagen før,heldigvis ville Peter bare et lille smut på vandet og ikke en mindre marathon. Vi nød maden og snakkede om hvor fedt det er at sejle kajak og at vi snart skulle på en længere tur med at par overnatninger.

Fik testet GoPro under og over vandet for at se om “vidundermidlet” Clear Vue kunne holde dråberne væk fra linsen,og overraskende nok var der en meget stor forbedring og af de 4-5 forskellige optagelser var der kun en enkelt hvor dråberne blev hængende,men de blev ikke hængende og tørrede ind som normalt,kajakkens små bump rystede dråberne væk og der var klart udsyn igen,så jeg er ganske tilfreds med testen.

Turen var kort ikke pga af vejret,men mere fordi vi bare skulle på vandet igen.Vi har de seneste dage haft fantastisk vejr og det har givet en del timer i kajakken og en god potion km i armene,men turen i dag var mere en test tur og en “løsne op i musklerne” tur for mit vedkommende.

 


Posted in Test, Tur by with 2 comments.

Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *