GoPro HD…JA TAK !!!

Nu har jeg gennem et par måneder testet mit GoPro HD camcorder/kamera og i den forbindelse fundet ud af det ganske enkelt er noget tilbehør der bare virker optimal på kajakture hvis man vil lave flot video eller panorama(vidvinkel) billeder.

Jeg var så heldig at få det gennem en god bekendt som have muligheden for at skaffe GoPro HD fra USA, derved kunne jeg spare 1100-1300 kr på GoPro Mortorsport versionen.

Kameraet har været brugt til video og timelaps optagelser og har fungeret fantastisk,dog kræver det lidt hjemme arbejde når der skal redigeres og klistres billeder sammen,men med lidt træning går det faktisk ret nemt efter et par gange. MEN det er ikke ren lykke, der er ulemper ved GoPro og en af dem er vand på linsen,de ødelægger lidt den fine oplevelse når lidt af billedet er sløret, men det kan klares med lidt nanocover(skal også testes) som efter sine minimere vandet bliver siddende.

Betjeningen er ikke let,men efter nogle gange er det ved at sidde i fingrene og det er nemt at skifte funktion og sætte det op til det du skal bruge det til,dog mangler der muligheden for at se igennem objektivet så du kan se hvad du filmer,men det kan klares med et LDC backpack til 1000 kr,så det bliver hurtigt noget dyrt “legetøj”

Ydermere savner jeg en fjernbetjening hvor man kan starte og stoppe optagelser,eller knipse billeder, men det skulle vist være på vej og prisen er pt ukendt,men vil nok nærme sig 1000-1500 kr..??

Alt i alt er det noget fantastisk “legetøj” og have med på turen og jeg kan klart anbefale et GoPro HD kamera.

 


Posted in Test by with no comments yet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *