Silkeborg Friluftsfestival aka Camp Kajak

Vi(Peter & jeg) havde på meget kort tid besluttet os til at tage til Silkeborg, Onsdag aften tog vi beslutningen om at tage afsted,torsdag slog jeg det op på SKN og Fredag eftermiddag tog vi afsted.
Planen var lidt kajak på søerne ellers bare hygge os på festivalen.
Kl 15 stod “Camp Kajak” klar med det første telt og vi manglede bare at flytte ind med alt grej+mad.
Senere samme aften skulle vi efter en hurtig runde,spise aftensmad (pasta med små pølser) der står godt nok 2 potioner på posen men syntes tit det max er 1 potion,måske den lille dåse pølser gjorde udslaget,for jeg blev VIRKELIG mæt,,!!
Dagen efter mødte vi et par “outdoor” tøser,(Ditte & Karina)de spurgte pænt om vi ville lave noget varmt vand til the/kaffe,og selvfølgelig ville vi det, så det blev til nogle hyggelige timer sammen med kaffe sladder og mere varmt vand i løbet af weekenden.
Morgenmad…eller hvad man vælger og kalde det, Musli med frugt,kogt til en okay grød dog mangler den lidt sukker som jeg ikke lige havde taget med..??
 Vi lagde lææængst væk fra selve festivalpladsen og vi havde valgt rigtigt “tøserne” havde 2 gange skoleklasser liggende nede i deres del som snakkede og festede til meget sent om natten.
Så vi var glade for vores plads, også selv om vi skulle bære vores kajakker små 100 meter til vandet.
Vejret kunne godt have været bedre 14-15 grader om dagen og ned til 4 grader om natten og en del byger,men med den rette påklædning var det til at holde ud. Vi brugte mange timer ude, nød naturen og frilufts festivalen i Silkeborg.
Personligt kommer jeg igen til næste år,for det kan sagtens gentages og anbefales.

Posted in Tur by with no comments yet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *