Seabird ..nu med “køl”bestyttelse ??

Jeg har fulgt med på Havkajakroernes blog og læst andre stedet at man kan beskytte bunden af sig glasfiber kajak med Sandblæsningstape.
Har stadig af gammel vane at smide kajakken direkte op på stranden,for det kunne jeg jo gøre med min gamle Prijon plastkajak.
Tapen består af PVC og er meget kraftig og meget solid og er ikke så svær at arbejde med,men alligevel er det ikke helt nemt at lave “forstærkningen” helt lige….!!
Set fra den pæneste side,desværre er der et stykke der er knap så lige men 90 % sidder ganske flot og mon ikke når der engang skal nyt på det bliver meget pænere..*S*
Når solen varmer tapen op kan man godt trække lidt i det og få den til at følge kajakkens form,helt uden at skulle skære til eller lave folder.

Lidt info omkring tapen:

Produktbeskrivelse:
Sandblæser Tape, en blød, føjelig og fleksibel PVC-film,  0,50 mm tyk, specielt beregnet som maskeringstape til sandblæsning. Giver skarpe, fine kanter uden skyggevirkning under og efter sandblæsning og er desuden let at fjerne. Efterlader ingen limrester. Sandblæser Tape flosser ikke i kanten ved brug sammen med almindeligt sandblæsningsudstyr. Kan evt. påsættes i to lag ved ekstremt højt tryk, eller hvis det  skønnes nødvendigt for at opnå et godt resultat. Tapen er desuden meget velegnet til korrosionsbeskyttelse af rør og andet, der sænkes ned i ferskvand/saltvand eller graves ned i jorden. Forventet levetid i påsat tilstand; mere end 50 år. Påsætningstemperatur +5°C – +35°C.
Fremhævningen er min?

Posted in Test by with no comments yet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *