½ meter bølger og 12-15 s/m og femte gang i kajakken….

Peter og undertegnet var blevet enige om hvis der kom en dag med “god vind” ville vi smide vores kajakker i vandet og på vejrudsigten blev det så i dag.

Jeg havde ikke været så mange gange ude i min ret ny indkøbte Seabird og ildåben i hårdt vejr skulle stå sin prøve,og de næste billeder beskriver min oplevelse af turen.Sjovt nok er billeder meget dårligt til at fange bølger og vind,men bølgerne variere mellem 30-60 cm og vinden lå fra 10-12 m/s og vindstød omkring de 15 s/m.

GoPro monteret og vi kunne komme på vandet og blive udfordret….og det blev vi..! Efter bare 20-30 min på vandet kunne det tydeligt mærkes at vinden og bølgerne tapper energien og man er glad for det ikke er 10-12-15 km man er ude på..?

Turen gik “down under” og jeg fik set bølgerne fra undersiden.. Rul er ikke noget jeg mestre,men det skal øves nu hvor det er sommer og vandet er varmt.

Op igen og så var det ud og ride på bølgerne igen,faktisk blev det til lidt små surf på bølgerne og den meget kraftige medvind gjorde det en leg at padle mod bilen. Faktisk var det lækkert at overskride sine grænser og sætte “barren” lidt højere, især når man ved hvor fantastisk ens nye kajak er på vandet,fortryder IKKE et sekund jeg gik fra min Kodiak til Seabird.

Er livet ikke bare skønt,vandet solen,bølgerne og vinden i håret…øhhe dvs hvis man havde noget hår..griner.
De 2½ timer på vandet var utrolig lækkert og super lærerig,det er helt sikkert en “ommer”..


Posted in Kajak by with no comments yet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *