Kanumesse 2011 overstået…FANTASTISK OPLEVELSE

Så er alle indtryk næsten fordøjet efter mange timer på Kanumesse 2011,det er næsten ikke til at fatte hvordan der kan laves kajakker på så mange måder,bare valget af farver er utroligt,selv formen alle de fantastiske kajakker kan fås i er vanvittig og fascinerende på samme tid.

Jeg vil prøve at opsumere oplevelserne og vise billeder fra messen og dele det med andre kajak intresseret.

Ført og fremmest er det sjovt at opleve atmosfæren,kajakfolk er bare lige og dejlige mennesker, vi deler den samme fantastiske interesse for vand og udeliv sat sammen med kajakken som bindeled..FANTASTISK.

For at nævne nogle af dem vi mødte kan jeg nævne Aljona Jurgens,Chris Reed,Bjørn Thomasson,Nigel Foster,Nicolai Ilcus,Jesper Brian med flere…alle nogle jeg snakkede med og deler interesser med,uanset om det er udstyr,kajak eller bare fascinationen af at være på vandet.

Spændt som et lille barn stod vi udenfor Messehallerne,Herning messecenter kan slet ikke måle sig med alle de haller der var..det var lidt fedt..

Så fik vi vores “skilte” om halsen og lige inden for døren startede “drømmen” det var som et barn i en grænseløs bolchebutik,det var bare ALT man kunne ønske sig og lidt mere til.

Selvfølgelig skulle vi lige forbi “dansker lejeren” med Arrowplay kajakkerne,man kan godt sige at kajakkerne er i high end når man ser gennerelt på de mange udbydere der er på messen,samtidig snakkede vi lige med Nicolai og så billede fra Skandinavien rundt med Erik,tror der er en fed bog i vente og med rigtige flotte billeder.

Reval kajak standen (og mange andre) var en simpel stand med deres nyeste kajakker og en stor baggrund,fælles for alle udstillede kajak stande er at de er total buffede op og poleret,kun få kajakker var lige fra fabrikken.

Der var fra morgenen af  masser af plads og bevæge sig på og selv om der allerede var kommet 200-300 mennesker var der masser af plads på gangene,messe hallen var ganske enorm. I baggrunden kan man lige ane Seabird standen..

Cetus standen var en af de få der havde en brugt(misbrugt) kajak med,denne model var monteret med sejl og der var klistret oplysninger om hvad kajakken havde været brugt til(læste det ikke) og en masse reklame fra diverse udstyr.

Peter kikker lige denne superflotte foldekajak efter i sømmene og den var ganske flot og forhandleren fortalte den kunne “foldes” ud på 10 min første gang og noget kortere tid de efterfølgende gange,men en foldekajak er altså ikke en rigtig kajak eller er det ??

Så var der lige grunden til vi kom til Kanumesse, Aljona Jurgens….jeg var lidt heldig at falde i “snak” med hende på FB og hun ville da gerne se mig på messen sammen med min kajak makker (Peter K), så der kom efter en lille uge billetter til messen, egentlig kun er for forretningsfolk men med vores fællesnævner kajak fandt vi os slet ikke som fremmede i denne “verden”

Efter en god snak og det obligatoriske billede blev vi inviteret til after party mandag aften,men måtte takke nej da vi skulle hjem 🙁 men forklarede at til næste år var vi klar til alle dage på messen også festen,så aftalen var vi igen mødets til messe i 2012.

Selvfølgelig var Seabird standen som de fleste andre stande,nyeste og bedst sælgende kajakker og vi fik lige en snak med Bjørn Thomasson om favorit kajakker og design. Og da både Peter og jeg har Seabird kajakker kikkede vi meget efter vores næste kajak og valget er vi næsten 99% sikker på men det holder vi lidt for os selv men det bliver en Seabird.

Zegul standen var ret simpel men en af mine favoritter,som tidligere dyrepasser var deres reklame baggrund ganske genial,en krokodillekajak…lige min smag.

Palm var klart en af de største stande på messen,de viste stort set ALT hvad de sælger og mere til,ydermere havde de senere på dagen to modeller som gik i deres stand for at få mere blikfang.

Tiderace med deres flotte kajakker og igen en “standart” stand,dog var der enkelte der var anderledes men det var mest SUP stande(Stans Up Paddeling)

Da både peter og jeg er meget tilfredse med vores ChillCheater/Reed tørdragter skulle vi selvfølgelig lige hen og kikke på nye tørdragter,der var minsandten kommet nyt, en noget kraftigere dragt til “hårdt vand” eller instruktører og prisen var igen i den billige ende. Til vores overraskelse stod vi og snakkede med Chris Reed ham selv og var meget lydhør over for sine kunder (os) og forslag til ændringer eller gode ideer,vi grinte længe over at de ikke havde lavet regntøj i deres geniale tørdragtsmatriale,ideen var god men det var kun Chris’s makker der syntes ideen var god men oplyste at man sagtens kunne cykle MTB i sin tørdragt hvilket han havde gjort et par gange.

Og ja det var en oplevelse at se alle de kajakker og møde alle de mennesker som man havde noget tilfælles med,det er ikke sidste gang vi kommer derned og næste gang bliver det alle dagene,så vi kan se alt på messen og tage flere billeder(og video)

Tak til Aljona Jurgens som gjorde det muligt at komme til messen,det var en fantastisk oplevelse og jeg lover at næste gang bliver jeg til festen og danser med dig 😉


Posted in Tur by with 2 comments.

Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *