GoPro,nu med LCD backpac

Købte for noget tid siden en GoPro HD og har efterhånden testet den en del,både på kajakken,bil og MTB.

Gopro HD har efterhånden været min følgesven på flere ture,og siden jeg skiftede den ud med en HD version,havde først en GoPro SD som egentlig var god nok,men manglede den høje kvalitet når man optager film,derfor købte jeg GoPro Motorsport versionen,og det har jeg ikke et sekund fortrudt.

Grunden til det blev motorsport versionen var fordi sættet indeholder en sugekop,jeg var ret sikker på at den kunne holde til kajakturene,for hvis den kan holde sig fast på en bil der køre 180 km/t burde den også kunne holde på en kajak der max skyder 11-12 km/t på vandet.

Og ja den holder ganske glimrende fast på kajakken,selv i ganske store bølger eller montere i vandlinien eller helt under kajakken,eneste “minus” er at de bolte som holder det hele sammen er begyndt at ire lidt,men jeg er nu ganske sikker på de holder længe endnu.

GoPro SD versionen har en lille “kikhul” og det savner jeg rigtig meget på mit GoPro HD, så når man sætter den på kajakken så er det bare “point and shoot” og det er ikke altid de fedeste vinkler man får altid. Derfor har jeg investeret i en LCD backpack,hvilket egentlig er en lille skærm hvor man kan se hvad man filmer, det giver lige pludselig store muligheder for at lave bedre vinkler og alternative vinkler,eneste minus er at vægten bliver lidt størrer.

Glæder mig til at komme ud og teste det “irl” for at se hvordan det virker når man er ude på vandet.


Posted in GoPro by with no comments yet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *