En regnvåd tur + en overraskelse ??

Aftalen var at vi ville en lille tur på vandet,og det kom vi.
Da vi kørte fra Struer mod Venø var vejret overskyet og det var begyndt at blæse lidt op,i stedet for at tage turen mod Struer ville vi tage en lille “læ” tur mod Humlum havn. Da vi klædte om til turen begyndte det at regne,egentlig gjorde det jo intet for vi ville sikkert blive lidt våde af de bølger der var og pagaj sprøjt.

Da vi startede ud havde vi vinden og bølgerne bagfra,men det var godt nok en trist affære,gråt i gråt, heldigvis var regnen ganske lun og dæmpede vinden en smule. Jeg fornemede at det blæste mere op efter de 3 første km og bølgerne tog til i højden,og det blev til små “surf” puf skrå bagfra…!
Jeg havde sørget for et fuldt opladet GoPro,husket sugekop MEN glemt SDkortet så der blev ingen video/billeder på turen derud,heldigvis havde Peter masser af grej med og jeg lånte et af hans SDkort fra et af hans kameraer og der blev lidt tid til at lege med GoPro HD kameraet.

Efter en kort pause på stranden,hvor vi hurtig lige klemte et stykke brød ned + vand,vendte vi nu hjemad, vinden som var taget lidt til i styrke og bølgerne kom hurtigt og hårdt,sjovt nok kom der 2-3 “store” bølger efterfulgt at en række mindre ??
De første 6 km var nu ikke så slem,men de 6 km hjem skulle vise sig at være noget hårde,der var på ingen måde læ eller steder man kunne gå tæt ind på kysten,så det var bare at “fighte” sig hjemad.

Som de vakse nok har bemærket var vi i land på turen hjem,det var fordi vi ville tage resten af turen som video og ikke som billeder. Ydermere ser det ud som om der er et stykke hvor vi padler lidt tilbage,faktisk driver vi det stykke..??
Ja overraskelsen var at jeg måtte en tur i baljen og det var ikke planlagt og jeg fortrød virkeligt at jeg ikke havde min tørdragt på? De sidste 1½ km hjem var virkeligt koldt,vinden og den gennemblødte rojakke er en dårlig kombination, MEN vi fik så lige trænet en makker redning,1-1½ min så var jeg tilbage i kajakken og jeg kunne komme tilbage og skifte til noget tørt tøj.
Herunder kan du se et lille klip af turen hjem,du behøver ikke se hele klippet,men det giver et godt billede af hvordan vejret var…


Posted in Kajak, Tur by with no comments yet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *