Ude tid……

Det var efterhåndet lang tid siden jeg har være ude sammen med ungerne eller i det hele tage rigtig ude,en skade har forhindret mig i at passe ret meget mere end mit arbejde !!
Men nu var vejret så flot og en hviledag på sofaen havde gjort så meget at min fod var nogenlunde, så det blev en hurtig tur i skovet incl lidt hygge.

Tiden skulle altså bruges til lidt kvalitets tid sammen med ungerne og vi pakkede en fælles taske med det vi nu skulle bruge liggeunderlag,multifuel brænder,brændstof,kopper,kakao og en “kniv” samt liggeunderlag til at sidde på for jorden er stadig kold.

Vi valgte at køre ud til Hornet i Klosterheden fordi der er en fin bålplads og en ude mærket skov legeplads,den ligger cirka 3-4 km fra hvor vi bor,så det er jo optimal for en hurtig tur i skoven.
Tasken var pakket og vi kørte lige forbi Fakta for lidt ekstra hygge,det blev til ris kiks og kokus toppe med chokolade..jo jo det skulle nok blive hyggeligt. 🙂

Da vi havde været omkring for at proviantere kørte vi i skoven HOLD KÆFT de trænger til at få lappet huller !!! Godt min One man tank (C1) klare det med en ned gearing og flere omdrejninger 🙂 🙂
Vi smed bilen og gik i skoven “vores” plads var optaget af et par med børn som havde hygge lidt ved bålet og vi fik lige en snak om det gode vejr og pladsen,de var nemlig ikke herfra byen.
Da de var draget afsted håbede jeg at vi kunne få gang i et bål ud fra den lille håndfuld gløder der lå tilbage og ungerne gik i gang med at samle små grene og tørt græs så mon ikke det nok skulle gå ?

Inden jeg fik stillet min multifuel op så havde ungerne samlet det de skulle til opstart og havde gang i deres puste job for at få et bål op og køre,selv var jeg igang med at samle grejet til vores varme kakao.

Kom nu bål..GÅ VÆK røg...!!!

Kom nu bål..GÅ VÆK røg…!!!

Der gik ikke mange minutter inden de havde en lille spinkel flamme som de så kvalte med for meget græs i deres iver for at få gang i bålet,jeg flækkede lige lidt pind til deres optænding HVIS de fik gang i det bål *G* Flækkede lige lidt større stykker så vi kunne bygge et bål og varme os ved.
Heldet var med dem og snart var der små flammer og de fik rigtig gang i det lille bål. Ida havde ikke tålmod til at blive ved så hun smuttede ned på skov legepladsen imens vi fik gang i brænderen og fik varmet noget kakao….det var HYGGE 🙂

Så kom der ild.. :-)

Så kom der ild.. 🙂

Imens vi sad med varm kakao og hyggede ved bålet kom der et par fædre med 4 unger,de var nysgerrige på vores bålhygge så inviterede vi dem over på et par kokus toppe og en lille snak.
de var nu ikke til så meget skovhygge men var kun derude fordi ungerne kunne rase lidt af,de syntes nu også det var for koldt…pjat med dem,men snakken gik ungerne legede og det var nu hyggeligt nok. Tiden gik og vi måtte heller komme hjem for der skulle klargøres til aftensmaden og det skulle jo helst ikke blive alt for sent inden vi spiser,der blev pakket sammen og vores affald tog vi med.

Familie hygge :-)

Familie hygge 🙂

Lige inden vi trådte ud på stien mødte vi en god kammerat an min,vi snakkede lidt om deres tur i hundesskoven med deres vuf,og de ville bare lige nyde det lidt i skoven inden de tog hjem. Snakken gik og det ene minut tog det andet så vi kom alligevel lidt senere hjem end beregnet men maden blev kun lidt forsinket,man er vel en gazelle i et køkken..*G*

Alt i alt var det en super tur i skoven sammen med ungerne,kulden blev holdt væk af et lille bål og for en gangs skyld så så det ud til at min teenager dreng hyggede sig rigtig meget 🙂

 


Posted in MSR, Tur by with no comments yet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *