Lidt luft og huller i sandet…?

Efter at have lagt hen hel uge på sengen var det vist tide at gøre noget som ryggen kunne holde til og efter næste 2 år uden “rigtig” geocaching var vist også på tide at lære kærsten hvad det gik ud på ?
Først skulle GPS’en opdateres og bagefter var det vist på tide at opdatere mit medlemskab så jeg kunne få de nye premium cacher med i området. Der blev lavet en PQ på de nærmeste 500 cacher og så var det vist på tide at komme lidt ud.

Da jeg ikke havde cachet i området i næsten 2 år var der en del nye i området og for at vise veninde hvad det gik ud på startede vi med nogle lette i nærområdet,den første var ikke så langt fra Venø. Kunne godt mærke det var længe siden for det tog lidt tid at finde den første ? Veninden kikkede lidt underligt på jeg søgte efter noget man ikke kunne se og jeg bad hende lede med. Pludselig var der gevinst og der blev trukket en lille cace frem fra gemmeren. Yes Yes jeg kunne stadig… 🙂 🙂

Vi kørte små 5 km efter den næste og der gik faktisk ingen tid for hun stod med sin første cache,der er vist gemt en lille geocacher i hende 🙂 Vi kørte hurtigt til en mere og sørme hun også fandt den. Da jeg lige pt kun har en GPS i husstanden gik hun med den og jeg havde mobilen til hjælp og man kan tydeligt se hvilken der var mest præsis ?
Så var det den næste der gjaldt og vi kørter over Oddesundbroen og ud mod stranden og zigzaggede mellem store huller i græsset for ikke at køre fast i det løse sand,vi parkerede va 300 meter fra cachen for at være sikker på at kunne komme derfra.

Derude lå den ..

Derude lå den ..

Vi fandt hurtig cachen og det var lidt en fed fornemmelse at komme igang igen, og selv om det blæste var det dejligt at komme op fra sofaen og gå lidt også selv om jeg ret hurtig kunne mærke at jeg stadig var noget øm.

Målet var at finde 2 mere og så vende hjem igen,men det gik ikke rigtig helt som planlagt ?? Da vi kørte til stedet ville jeg jo undgå de steder hvor der var sand og kun køre på græsset MEN da jeg bakker og vil smide bagenden op på et stykke græs for at vende,kørte jeg lige forhjulene i sandet og der sad vi så !!!! %&#?#%&& F***…… Prøvede et par gange at komme fri men til sidst stod den på bunden og hjulene kunne ikke gribe i noget..?? Godt med smalle hjul til at komme gennem sne og holde rulle modstanden nede MEN det virker slet ikke i sand.

Nu var gode råd dyre….! Heldigvis stod der et par mennesker langt fra og og jeg råbte dem op for at se om de ville hjælpe med at skubbe bilen fri af sandet,da de kom tættere på viste det sig at være et par ret så suspekte typer,den ene haltede og havde vist en ret lav IQ … ha ha …og den anden ligbede en ex dranker/stofmisbruger ??? Men jeg håbede bare de kunne skubbe…*G* Jeg smed tæppet under bilen og en af deres koner kørte bilen imens vi skubbede…da den var fri råbte han til konen hun skulle køre så de havde 2 biler…Øhhee.. jeg var klar til at smide mig ind foran bilen,men kunne se han bare jokede med mig…SATANS suspekte typer 🙂

In the middel of nowhere...stuck

In the middel of nowhere…stuck

Jo den lille hvide plet er bilen og ca 20 meter længer bagved den sad vi fast……

Jeg kravlede hurtig ind i bilen og takkede for hjælpen og ræste derfra…vi skulle jo øhhh.. ja nå to cacher mere..*G* så vi kørte afsted for at grabbe de 2 sidste planlagte cacher. Heldigvis skete der ingen yderligere uheld på de sidste 2 og vi kørte begge hjem og VI havde lært noget,Veninden havde lært at cache og jeg havde lært at min lille fine C1 ikke er en dune buggy på nogen måde..*G*


Posted in Geocaching by with no comments yet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *