Agurketid ???

Ja der sker ikke så meget nyt lige for tiden,jeg er begyndt at holde min ferie og så er der jo god tid til at få testet lidt mere udstyr af. Kan nævnes div drybags,Blackbird hængekøje og en underquilt til denne,solceller,powerbank og en Kelly Kettel.

Ellers så skal jeg ud at nyde naturen og bare nyde ferien sammen med ungerne og fylde dem med oplevelser og natur. 🙂

This is LIFE :-) :-)

This is LIFE 🙂 🙂

Sådan lige på ferie falderebet syntes jeg lige at vi i Holstebro har en sportsforretning (InterSport) der har et ganske stort udvalg af outdoor udstyr og så har de tilmed den bedste service i hele vores lokal område. Mangler i grej så smut ind til Erik og køb det i mangler,har han det ikke bestiller han gerne. Priserne er ganske fair og man kommer helt sikkert derfra med en tom pung og en del udstyr… 😉

Lidt af deres udvalg :-)

Lidt af deres udvalg 🙂

 


Posted in Ikke kategoriseret by with no comments yet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *