Kvalitets tid med knægten(søndags hygge)

Det var tid til at komme i skoven,knægten havde lyst til at komme lidt ud sammen med mig og hvorfor så ikke benytte tiden til at teste om ryggen kan holde til 20 kg i rygsækken og komme lidt væk fra det hele på samme tid.
Vi var enige om at bruge hele eftermiddagen i skoven og få gået lidt og senere hygge list med lidt madlavning på Trangiaen 🙂 Tore havde valgt stedet (hans ynglings sted) så vi pakkede rygsækken og bilen og kørte afsted ud i skoven.

Der er mange år siden jeg rigtig har gået med mange kg i en rygsæk men lysten er der men jeg ved ikke om ryggen kan holde til det mere,har en del problemer med lænden(sammenfald) og det påvirker meget den måde jeg bære ting i dagligdagen. Det blev til 18 kg i rygsækken med ALT det vi skulle bruge og godt med vand for at få et realistisk billede på hvordan ryggen ville klare det.

Fra pakeringspladsen og til shelteret er der ca 4-5 km i MEGET bakket terræn og flere steder skal vi både over og under stammer som er væltet i stormen. Når man tænker på rygsækken ikke er justeret 110% til mig så klarede ryggen det faktisk godt og eneste egentlige gene var at lægmusklerne syrede totalt til og ikke ryggen der brokkede sig over vægten.

Smuk tur gennem skoven.

Smuk tur gennem skoven.

Da vi ankom til shelteret fik vi lige lidt vand og slappede af 10 min og bare nød skoven og stilheden,men der gik ikke længe før vi skulle nyde det 200% fordi jeg havde medbragt min “gamle” Trekmate hængekøje 😉 Den blev lynhurtigt hængt op mellem 2 træer og JEG var klar til at smide mig i den !! men næææ nej det var knægten der sprang op i den og tog den første tørn med at slappe totaaaaaalt af 🙂 🙂
Alligevel blev det lidt for “kedeligt” bare ligge der og kikke op i trækronerne og han smuttede på opdagelse i skoven,bevæbnet med sin kniv og en god potion nysgerrighed. Så var det min tur til at hænge ud,jeg havde næsten glemt hvordan det var at hænge og virkelig mærke skoven,den svage brise og lette gyngende fra hængekøjen giver en helt særlig ro i kroppen.

Tore hænger lidt ud :-)

Tore hænger lidt ud 🙂

Knægten kom tilbage fra sin lille udflugt og var lidt sulten så vi gik i gang med lidt tidlig aftensmad. Det var egentlig rester fra et par dage siden men det betød intet for alt mad smager bare bedre i skoven og specielt når det er RIGTIG mad og ikke pulvermad. Nye kartofler,svinemørbrad,tomat,gulerødder,svampe,paprika,salt,peber og lidt fløde…MUMS

Knægten elsker at være med til at lave maden så han skar grønsagerne imens jeg samlede Trangiaen og satte de nye kartofler over. Da han var færdig med hans dont smuttede han i hængekøjen og kikkede på imens jeg skar kødet i tern og gjorde klar til at lave “gryderetten”. Jeg fandt vores lightmyfire mealsæt frem og gjorde klar til vi snart kunne spise,knægten havde travlt med at røre i gryden og kartoflerne stod i det varme vand for at blive helt færdige,det er med at være lidt kreativ når man kun har et blus at lave maden på. 🙂

Trangia hygge.

Trangia hygge.

Nu var det min tur til at hænge lidt :-D

Nu var det min tur til at hænge lidt 😀

 

Vi nød maden og hinandens selskab,man kan ikke blive andet end glad når man har skoven som “kulisse” og naturen som “baggrundslyd” og når man nu som mig/os elsker at komme ud i skoven så kan en lille søndagstur næsten ikke blive bedre.Som afslutning på søndagshyggen gik vi ned til Kilen og kikkede ud over vandet inden vi pakkede sammen og tog hjem.

Kilen....

Kilen….

Tak til min dejlige dreng Tore for timerne i skoven…elsker dig 😀

 

 


Posted in Hængekøje, Lifeventure, Trangia, Tur, Turmad by with 5 comments.

Comments

 • Folmer siger:

  Kvalitetstid med knægten…
  Det har gentagne gange været drøftet på forskellige medier, at når der er stort fokus på at tage billeder, der strakt uploades og publiceres, så er det så som så med kvalitetstiden, fordi den ene part ikke er helt nærværende, når han eller er mest optaget af at få publiceret de små øjeblikke af “kvalitetstid”.

  • Aksel siger:

   Nu er det over en uge siden vi var ude og på de 8 timer vi var i skoven tog vi måske 15-20 billeder. Det meste af tidet gik med at hygge sammen,snakke og snitte lidt i noget pind og senere gik vi sammen på “opdagelse” i skoven. Intet af det er der ikke billeder af fordi der har vi vores nærværd sammen. Langt de fleste ture jeg er på med kæresten eller ungerne bruger vi meget tid sammen UDE mobil eller tage billeder og derfor ser du ikke noget fra de tidspunkter hvor vi feks spiller,leger eller bare hygger,så både på denne tur og de andre ture kommer der sjældent noget om alt “fritiden” men kun billeder af resten så jeg mener jeg kan sige det ER kvalitetstid. 🙂

 • Prins Peter siger:

  Meget fin historie, godt fortalt om et herligt emne.

  Tak for du delte jeres ture
  bmwenliGSt
  Peter

  • Aksel siger:

   Tak for det….. syntes det er hyggeligt at fortælle lidt om hvad vi oplever og kan andre bruge det er det jo kun godt

 • niels stegmann siger:

  Godt fortalt, elsker at læse om dine ture, ja vil mene det er kvalitets tid, også selv om at man deler det på nettet. rart med nogle gode idér til os andre. Vh niels.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *