Kayak rep and prep….

Nu harkajakkerne efterhånden  lagt længe uden at de overhovedet er blevet rengjorte,de trænger efter at have ligget det meste af vinteren,kun min kajak har været lidt på vandet i vinterhalvåret og det har været med en lille skade i skroget !!! Nu var det vist på tide at få gjort bare lidt ved dem inden det igen er sæson for hele familien at komme på vandet. 🙂

Scott By Seabird Designs.

Knægtens havkajak har trængt til en vask lææææænge og nu når vejret var til det kunne han jo lige vaske den,vi bruger auto shampoo med lidt voks i,det virker rigtig godt hvis man tørre den af bagefter og der er over 8-10 grader i luften.
Kunne se at de sorte liner på kajakken var ved at være godt møre og trængte til en lille udskiftning så jeg smuttede lige ind på “lageret” efternoget flot rød line som passer godt til resten af de farver der er på kajakken.

“Thin red line” 😉

Rep and Prep.

Min kajak havde som sagt en lille skade fra efterårets ture,jeg havde bare ikke lige haft tid/overskud til at få det lavet. Vejret var ret godt og det er jo lidt nødvendig når man skal lave reparation i glasfiber/gelcoaten. Skuppede de små fibere tilbage i hullet og rengjorde hullet og blandede lidt resin og hærder til hullet og klemte en lille potion derned. Når det er hærdet skal det slibes til og have en potion gelcote så den bliver flot igen. Desværre skal det hærde i 24 timer så jeg håber vejret i morgen bliver godt så jeg kan blive færdig.

Rep ved finne kassen.

 

Selvfølge skal Ida(den mindste på 5 år) skulle også lære det kræver lidt og have kajak. Hun gik til den med krum hals og vaskede kajakken og den fik en ordenlig omgang vask og med en efterfølgende tørring. Hun snakker allerede om at komme på vandet men efter kun få timer på fjorden må hun vente til sommer så hun igen kan få lidt kajak læring på vandet. Men det er dejlig hun vil og at lysten er det når vandet bliver varm.

Kajak vask = hygge

Kajak og vask.

 


Posted in Kajak, Vedligehold by with no comments yet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *