Det behøver ikke være så avanceret at komme ud.

Det var sq en trist og grå søndag !!! Men tiden var vist til at komme lidt ud og få lidt luft,så vi besluttede at smutte 6-7 km uden for Struer og få lidt hurtig mad og kaffe i shelteret (Engborg sø shelter)
Da vi kom derud kunne vi se en bil på stedet men ingen mennesker ?? der var heller intet der indikerede at der var nogen ude og fiske,søen foran shelteret er til at overskue og der var ihvertfald ingen,det kunne jo være de var ved den store sø.

Smoke and fire in the hut 😉

Da det både regnede og blæste lidt smuttede vi i shelteret og sikke en rod den var efterladt i,vi brugte lige lidt tid på at rydde lidt op og pakke lidt medbragt brænde ud så vi kunne hygge ved bålstedet inde i hytten.

Jeg fik hurtig tændt op og vi kunne nyde flammerne varme lidt men desværre blæste røgen ind i shelteret, så inden flammerne rigtig fik fat var der en del røg. Da det klarede op fik vi sar noget vand over til vores kvik nudler(fast food til 2 kr pr pakke) og hældt det op i de medbragte Sumo kopper og her kunne det så stå indtil det var klar til at spise.

Jetboil and stuff 🙂

Sjovt nok er disse små hygge ture mindst lige så gode som dem vi overnatter på,det behøver nemlig ikke være så avanceret at komme ud i naturen,heller ikke når det er tæt på hvor man bor,bare det at komme ud fra de almindelige rammer og komme ud hvor der er plads giver noget helt andet end bare at sidde inde.

Imens vi sad med maden kom der 3 lystfiskere hen til bilen,de kikkede slet ikke hen til os i bilen men smuttede bare afsted. Vi kunne spise vores mad i ro og fred uden at blive forstyret. Engborg sø shelter er et sted jeg ofte har brugt sammen med ungerne eller bare sammen med kæresten,der er plads nok til os alle og har vi lyst kan vi bare fiske i søerne for 50 kr pr dag.

“Food”…

Det er en fryd at koge vand i en Jetboil og der er bare vant vand til kaffen på ingen tid. Der blev hældt vand og “bønner” op i vores Lifeventure kopper. Imens vi tog vores kaffe og snakkede lidt om løst og fast, det vigtigste var vi kom ud,der er ikke noget så godt som at få lidt frisk luft og specielt med alt den stress der er på arbejdet er det vigtig for mig at komme ud at få lys og luft, alt andet end arbejde.

Life is great…love the outdoors.


Posted in JetBoil, Lifeventure, Shelter, Tur, Turmad by with no comments yet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *