Smart ikk !!

For at det skal være muligt at være “uafhængig” af andre strømkilder når det bliver lånt ud, har jeg opsat en lille solcelle som oplader på et lille batteri som giver op til 6-7 timers lys i shelteret eller oplader via usb din mobil(så længe der er sol) eller lys plus opladning så længe der er strøm.

Smart ikk..!?

Løsningen bliver senere udvidet med et større solcelle panel og et scooterbatteri hvor man kan trække sin strøm til mobil telefon eller tablet når det er overskyet. Har det hele hjemme men det er bare ikke monteret (men det kommer) lige nu er den lille løsning som kan bruges.


Posted in Shelter, Test by with 1 comment.

Comments

  • Your style is unique in comparison to other folks I have
    read stuff from. Many thanks for posting when
    you have the opportunity, Guess I’ll just book mark this web site.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *