God start på 2013

Beslutningen var taget VI skulle på vandet,Peter og undertegnet ville hoppe i kajakken for at se hvordan skulderen ville klare det ??? Bilen blev pakket og jeg korte mod Kleppen(ved Venø) som er ved at være stam sted for vores kajakture. Vejer var næsten forår sagtig,luften ca 7 og vandet var vel 3 grader.

Jeg var klar og kom lidt før ned til vandet end Peter,ventetiden gik med at nyde vejret og en kop cola 🙂 Jeg var vildt spænd på hvordan min skulder ville klare at komme tilbage i kajakken og blive “misbrugt” lidt !!

Dis,kajakvogn og kajak 😉

Det var dejligt at komme på vandet igen,men sigtbarheden var MEGET varierende, lige fra 2 km sigtbarhed og ned til små 500 meter så vi blev kystnært på turen fordi det ville være træls at blive fanget midt på fjorden uden mulighed for at se land ??

Nu kommer der dis !!

Og nu var der næsten ingen dis ??

Vi havde planlagt at padle så langt som min skulder kunne klare og turen gik mod Struer og helt ind til de sorte huse ved havnen(og retur). Selv var jeg overrasket over at skulderen kunne klare det,faktisk var det kun den 1 km der var træls,derefter gik det ret okay og det var fantastisk fedt 😀 😀

De 2 tosser på vandet….ja ja ja—vi har samme kajak,tørdragt,pfd eneste er faktisk pagajer for jeg sværger til Werner pajager,hvor imod Peter er mere til kulfiber GP….! DET forstår man jo ikke  😉

Dupont & Dupont 😉

Efter godt 4 km skulle Peter ind og have “frisk luft”. Det var ikke med min gode vilje for min skulder skulle helst ikke blive kold for den fungerede bare ret godt alt taget i betragtning 🙂 Når vi var i land kunne jeg jo lige tanke op med lidt væske. Vi havde ikke siddet ret længe før der kom en kajak mere forbi,den virkede ret bekendt og “indholdet” havde jeg da set før,det var Trine der skulle ud lufte sin Seabird.

Pausen var slut for vi ville gerne padle de sidste kilometer sammen med Trine,det var nu ganske hyggeligt at få en lille snak på vandet og slet ikke så ringe at se 3 Seabird kajakker side om side. 😀

Seabird’s

Vi fik smidt kajakkerne på bilerne efter en god tur på vandet,årets første tur og det var en dejlig tur…Seabird,Saltvand = Super hygge.

Tak til Trine & Peter for “underholdningen”….Vi ses på vandet


Posted in Tur by with 2 comments.

Comments

 • Jon Nielsen siger:

  Lækkert at se du allerede er kommet på vandet!! Men synes nu det er lidt synd/mærkeligt at i aldrig rigtig skriver når i tager ud. Det kunne jo være at der var andre der ville med!!! Det er overhovedet ikke ment som et angreb eller noget, men det undrer mig lidt når nu du har sat et super netværk igang.Vi snakkes!!!

  • Outdoorfreak siger:

   Hej Jon.
   Opfatter det slet ikke som et angreb eller noget,turen i dag var en ren test på min skulder og den kunne have gået fra ½ km til ja de 6 km i dag. Jeg ville være SÅ ked af at sætte folk der evt kom til at blive skuffet over en MEGET kort tur…og jeg ville selv være meget skuffet..og du kan være ganske rolig,nu hvor jeg ved der er mulighed for småture på 5-8 km så kommer der opslag når jeg/vi skal på vandet..*S* Nettet skal udnyttes…klart.. *S*

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *