Søg og du skal finde…??

Facebook er et godt sted at finde/hente oplysninger og jeg er med i et par grupper(en del) men vil gerne fremhæve 2 som har relevans for os der har en Seabird kajak i Danmark eller bruger Trangia når vi er på tur.

For os der bruger Trangia:

Her kan du finde billeder,opkrifter(der kommer hele tiden flere) og lære om hvordan man skal bruge sin Trangia eller IKKe bruge den. Siden er ret dynamisk og der sker en del i gruppen når der deles viden eller opskrifter,heldigvis findes alle de opskrifter der skrives på siden i et dokument så det er til at finde igen.

 

Link til siden–> http://www.facebook.com/groups/277644195620773/

Seabird Designs Kajak Danmark:

Siden Seabird Designs Kajak Danmark er en ny side som vil dele godt og dårligt om disse kajakker, tur oplevelser eller bare finde information om Seabird kajaktyper. Siden er som sagt ret ny og vi håber der kommer flere og flere til når der bliver solgt flere af disse kajakker i Danmark eller flere finder ud af siden eksistere..? Håber på sigt der kommer flere og flere til siden så oplevelsen af Seabird bliver bedre,for der findes en del SB kajakker i danmark og hvorfor ikke samle alt info her.

Link til siden–>http://www.facebook.com/groups/345563075467799/


Posted in Ikke kategoriseret by with no comments yet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *