Tilbudsjagt eller grej liderlig..??

Var lige en lille tur i Holstebro og planen var egentlig bare at handle lidt ind men jeg blev grebet lidt af tilbuds feberen,planen var at købe en Spork(gul gaffel dims) til min datter på 3 år,hun vil så gerne ligne sin far og storebror når hun er med ude på tur.

MEN så kom der lige lidt mere med i kurven?? ekstra pakninger til Trangia gasindsatsen,hvilket jeg har været på jagt efter i et stykke tid så de var dejlige at finde til en pris der var billigere end på nettet (15 kr) 🙂 og imens jeg gik rundt mellem alt det outdoorgrej kom jeg da lige i tanke om at det ville være fedt med en lagenpose så man kan hæve comfort temperaturen et par grader og undgå at soveposen bliver beskidt inden i,sand snavs og sved bliver i lagenposen(håber jeg) det er ihvertfald planen og hvad var det mit øje fangede en hængekøje der kunne pakkes ned til nærmest ingenting!! og vejer minimalt og så kunne den holde til 150 kg..Wow.. den kunne ydermere indeholde liggeunderlaget som ekstra comfort og isolering,hvem vil ikke vugges i søvn en sommeraften helt ude ved vandet efter en hel dag i kajak DET vil jeg ihvertfald gerne 🙂 🙂

Lidt nyt grej IGEN...men man skal ikke gå ned på sit udstyr..*G*

Nu er det sådan man ikke må campere med telt på stranden i Danmark,dog er der flere steder hvor du må ligge i shelter eller direkte på stranden i din sovepose,men da vi har en del skov der når helt ud til kysten så er det jo nærlæggende med en lille fiks hængekøje om ikke andet kan den hænge oppe i mine forælders sommerhus mellem deres træer..??


Posted in Grej, Test by with no comments yet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *