Seabird Northsea er også for begyndere!

Søren har igennem et par år gået og set på mig og min kajak,efter en kold cylektur i December  2010 så han Peter og jeg sidde på stranden og nyde en kop kaffe,få dage efter kom Søren forbi og ville gerne høre nærmere på det kajak haløj vi havde gang i og efter noget tid (5 md senere) ville han begynde til lidt kajak i den lokale Kajakklub,og vi aftalte efter han havde været ude i klubben at han skulle prøve en havkajak i stedet for klubbens turkajak,for det var jo havkajak han gerne ville ro i.

Så det blev en eftermiddag vi stak hovederne sammen til en “prøvetur”. Søren som bare tager udfordringen op kravlede ned i kajakken og vågede sig ud på vandet,overraskende nok gik det ganske godt kun et par gange var han ved at kæntre men en Seabird Expedetion “overrasker” ikke sådan og bare smider dig i vandet og det var bare fantastisk at se ham smile bredt og se glæden ved at prøve drømmen af.

Beslutningen var taget Søren ville have sin egen kajak og vi søgte igennem et stykke tid efter en Seabird Expedetion og vi fandt også en på Sjælland som havde set sine ture på vandet,prisen var alt alt for høj i forhold til hvad man kunne få en ny til,så vi afventede lige lidt?! Pludselig fik jeg en sms at jeg lige skulle tjekket et link Søren havde fundet en Seabird Expedetion ret tæt på hvor vi boede. Så vi aftalte at køre dagen efter MEN imens jeg sad og kikkede på billederne af “Expedetion” som Søren havde fundet kunne jeg godt se det ikke var den model,godt nok en Seabird men en NorthSea.

Næste dag var vi ude og se kajakken,den var ret velholdt og stod flot,modellen var en NorthSea og ikke en Expedetion som der stod i annoncen. Der blev lidt snakken frem og tilbage om det var en for stor mundfuld, for NorthSea’en er ikke en begynder kajak??? Søren tog et beslutning om den skulle ned i pris og at den nok bare var lidt mere levende end min model og han nok skulle klare det!

Søren ses her med sin Seabird NorthSea og ja han er glad for sin dengang uprøvet kajak 🙂

Det viste sig at kajakken er en STOR mundfuld for en nybegynder og søren har også haft sine kampe men klare sig ret godt efter få måneder i kajakken,men da det nu er vinter og Søren holder sig på land i de koldeste måneder i 2011/2012 bliver det fedt at komme på vandet igen,især hvor vi nu alle 3 Søren,Peter og Undertegnet har fået os en Seabird NorthSea,det bliver et flot syn til sommer hvor vi alle kommer glidene i vores kajakker,dog med den forskel det nu er os/mig og ikke Søren der er nybegynder i denne model-

 

 


Posted in Kajak by with 4 comments.

Comments

 • Frank Harradence siger:

  Great looking kayaks.

 • Keld siger:

  Hej, har du været ude at sejle i north sea’en, eller venter du til vandet begynder at dampe igen. Jeg har selv sat min wilderness Tempest 170 til salg, bliver den solgt ryger der vist en north sea i kurven.
  Har du kunnet finde nogle kajakkurser for forældre og deres børn, eller har du bare kastet dig ud i det? MVH Keld

  • Outdoorfreak siger:

   Hej Kjeld

   Jeg har skam været ude i min nye Northsea,det er en levende kajak men overrasker ikke men stadig fantastisk,glæder mig til min skulder bliver bedre så jeg kan komme mere ud og lege med den lille ny kajak ;.)
   Kan anbefale Northseaen det er en super kajak hvis man har lidt km bag sig,som begynder kan den være svær at tumle..?
   Ang kurser så er der vist ikke rigtig noget for “børn” og jeg ved ikke lige hvor man finder et,men jeg kan anbefale Thomas Holgaard fra http://www.padelguide.dk hvor du kan bestille timer til lave priser og han er super dygtig.
   Selv hoppede jeg bare ud i det og min knægt kunne bare efter få timer,børn har bare lettere ved at holde balancen,dog er teknikken lidt længere om at indfinde sig,men glæden er den samme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *