Kajak film jeg har set og kan anbefale.

Ligger efterhånden inde med nogle kajak film,og tid efter andet sætter jeg en på og drømmer mig ud på vandet og nyder fornemmelsen af duften af salt,sommer og sol.
Flere af filmene har jeg set flere gange og er en fast del af mit “vinterhi” hvert år.
Film jeg har…

  1. This is the sea 1.
  2. This is the sea 2.
  3. This is the sea 3.
  4. This is the sea 4.
  5. Solo (Andrew McAuley).
  6. Jag Paddler (svensk).
  7. Sea Kayaking The ultimate guide.
  8. Pacific.

Alle film har noget at byde på og man kan sagtens se dem flere gange,menThis is the sea filmene er mine favoritter da de indeholder lidt af det hele og er fantastisk filmet. Solo er en trist og på mange måder en fantastisk film,og svær at forklare. Jag paddler og Sea Kayaking er “How to Kayak” og nogle gode basis film hvis man gerne vil vide lidt om “alt”.Pacific er på sin måde helt sin egen og den jeg mindst ser,ikke fordi den er dårlig men nok bare ikke mig..


Posted in Film/Bøger/Links by with no comments yet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *